Mogelijkheden

Selekt Webdesign biedt diverse website vormen voor uw bedrijf of organisatie. De huidige tarieven kunt u altijd vinden op de tarieven pagina. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Reguliere Website

Een reguliere website is een website die wij voor u bijhouden. Hij wordt gemaakt en aangepast aan uw bedrijfs- of huisstijl en eventuele wijzigingen worden doorgegeven per e-mail.

CMS (Content Management Systeem)

Deze website kan na het opzetten, door uzelf bijgehouden worden. Dit scheelt kosten, en alle wijzigingen zijn direct op uw website te zien. Handig voor een nieuwspagina of een website met een vacaturepagina. Wilt u toch de wijzigingen door ons laten uitvoeren? Geen probleem! Geef de wijzigingen per e-mail door en wij voeren ze voor u in. En dit tegen hetzelfde tarief als bij een reguliere website. Na de oplevering ontvangt u van ons een handleiding en inlogcode. Zo kunt u zelf uw pagina's aanpassen.

  • Voorbeeld Reguliere Website

    Schilderen in Andalucia

  • Voorbeeld CMS (voorkant)

    MFY.nl

  • Voorbeeld CMS

    Joomla Admin

Webshop

Wij hebben al diverse webshops opgezet, zie bijvoorbeeld www.bakgoed.nl. Hiervoor maken wij gebruik van Magento. Naast het opzetten van webshops, doen wij ook aan zoekmachine optimalisatie voor webshops. Hierdoor kunnen wij uw webshop beter in de zoekresultaten van google laten voorkomen. Let op: Magento vereist een snelle hosting.

Zoekmachine Optimalisatie

Heeft u een website of een webshop, maar is deze niet te vinden in Google? Neem contact met ons op en wij nemen een kijkje. Dit tegen een aantrekkelijk tarief.

Cookie Melding plaatsen

Heeft u een bezoekersteller, of een deel-knop voor Facebook & Twitter? Een grote kans dat u verplicht bent om een cookie melding te plaatsen. Wij kunnen dit snel en gemakkelijk voor u doen! Wijzigingen aan uw huidige website zijn ook mogelijk. U dient dan wel over de inloggegevens te beschikken.